Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Πάνω

3 Σχόλια

Ανακοίνωση παικτών με κράξιμο για Χατζηθεοδώρου, Μπετχαβά και πολιτικό πρόσωπο

Ανακοίνωση παικτών με κράξιμο για Χατζηθεοδώρου, Μπετχαβά και πολιτικό πρόσωπο
popup
waterpololive

Οπως σας αποκαλύψαμε, έτσι κι έγινε. Οι παίκτες του Νηρέα Λαμίας, με μια ανακοίνωση με αρκετούς αποδέκτες («κράζουν» και δεν «θαυμάζουν» τον πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Μπετχαβά και τον πρώην προπονητή Θόδωρο Χατζηθεοδώρου αλλά κι ένα πολιτικο πρόσωπο), αναφέρονται με σκληρά λόγια για τα όσα έχουν περάσει την τρέχουσα σεζόν.

 

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΝΗΡΕΑ ΛΑΜΙΑΣ

Μετά από μια υπερπροσπάθεια, δείξαμε τον χαρακτήρα και το ήθος μας ως αθλητές και κρατήσαμε ψηλά τη σημαία της υδατοσφαίρισης, γιατί δεν θέλαμε εκ των προτέρων να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στο θεσμό του πρωταθλήματος, στην Ομοσπονδία, στις αντίπαλες ομάδες, στους συναθλητές μας και στους αντίπαλους προπονητές και παίκτες. Για αυτό το λόγο και παρόλες τις αντιξοότητες, προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να δώσουμε το 100% του ευατού μας. Αυτό αποδεικνύεται καθημερινά από την θέληση μας να συνεχίσουμε αν και δεχόμαστε ένα έμμεσο και άμεσο πόλεμο εντός και εκτός πισίνας.

Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, παίζουμε και αντιμετωπιζόμαστε με ίσους όρους αλλά άνισες συνθήκες και όμως αντέχουμε και είμαστε ακόμα εδώ, πολεμώντας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα.

Ένεκεν η ώρα να ακουστούν κάποιες αλήθειες και κάποια εμπόδια που στάθηκαν χωρίς επιτυχία στο δρόμο μας γιατί εμείς δεν έχουμε παρεκκλίνει της πορείας μας.

Τα πρώτα συμπτώματα ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι, όταν από τον Νηρέα Λαμίας αποχώρησε ο περσινός κορμός της ομάδας εξαιτίας των περσινών προβλημάτων εκ μέρους της Διοίκησης.

Στην ομάδα μεταγράφηκαν οι Πάνος Χρονόπουλος, Γιώργος Καλαμάρης, Θοδωρής Καστανάκης, Σταύρος Πετρόχειλος, Ανδρέας Φλώρος, Βύρωνας Μπελέρης, Γιάννης Χάλαρης και Χρήστος Χρυσανθακόπουλος, ενώ παρέμειναν οι Χρήστος Φλώρος, Νίκος Μπατάκης, Αντώνης Χαριτάκης, Ιορδάνης Σταυρόπουλος και ο Ζάχος Αναστασιάδης που είναι και ο αρχηγός της ομάδας.

Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν από τον πρόεδρο του Νηρέα Λαμίας κ. Χρήστο Μπετχαβά και τον προπονητή της ομάδας κ. Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, οι οποίοι υποσχέθηκαν αύξηση του μπάτζετ και να μην επαναλειφθούν τα περσινά προβλήματα, τα οποία θεωρήθηκαν ως βασικά κίνητρα για να πείσουν τους παίκτες να ενταχθούν στην ομάδα.

Αυτές οι υποσχέσεις συνοδεύτηκαν από εγγυήσεις και υπογραφές της Διοίκησης αλλά και από ένα πολιτικό πρόσωπο. Επίσης, ως εγγύηση, αναφέρθηκε και το όνομα ενός «αόρατου» επενδυτή, για τον οποίον υποστήριζαν ότι θα επενδύσει ένα σημαντικό χρηματικό ποστό στην ομάδα κάθε εβδομάδα, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ.

Η όλη κατάσταση ήταν τεταμένη από την τρίτη αγωνιστική όταν οι παίκτες της ομάδας ήταν έτοιμοι να μην αγωνιστούν κόντρα στον ΠΑΟΚ λόγω της μη καταβολής των χρημάτων τους, αλλά τελικά άλλαξαν γνώμη κατόπιν παρότρυνσης του αρχηγού τους Ζάχου Αναστασιάδη.

Σιγά σιγά τα περιθώρια περι πληρωμών άρχισαν να στενεύουν. Οι παίκτες της ομάδας λόγω της μη καταβολής των μισθών τους πήραν στις αρχές Δεκεμβρίου μια πολύ δύσκολη απόφαση, καθώς δεν αγωνίστηκαν τελικά στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Λίγες μέρες αργότερα, από τον πάγκο της ομάδας, αποχώρησε ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, ο οποίος απέφευγε να τοποθετηθεί στις αποφάσεις των παικτών κρατώντας μια ουδέτερη στάση και δήλωσε παραίτηση προτού τεθούν σε κίνδυνο τα συμφέροντα του και η υποψηφιότητα του ως ομοσπονδιακός προπονητής. Αυτή η κίνηση του, τον πρόδωσε και έδειξε τις προθέσεις του από την αρχή.

Το πρωί της 11ης Δεκεμβρίου οι παίκτες της ομάδας πήραν απόφαση ότι θα συνεχίσουν με δικά τους έξοδα μέχρι τέλους, παρότι δεν υπήρχε καμία επικοινωνία με τη διοίκηση.

Σχετικά με τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Μπετχαβά, ήταν μια στάση αντιδεοντολογική και αντιαθλητική γιατί υπήρχε μια απάθεια ως προς τις λογικές απαιτήσεις των παικτών (αθλητικός εξοπλισμός, προπονητή, έξοδα των αγώνων, γιατρός, συμβόλαια, αθλητικά δελτία, μισθοί) ως προς τη Διοίκηση. Ο κ. Μπετχαβάς, μας ενημέρωσε ότι δεν είναι υπεύθυνος για το οικονομικό θέμα αλλά ο πρώην προπονητής μας. Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ήταν ένα παιχνίδι ευθυνών, δηλαδή ποιος θα προλάβει να κατηγορήσει τον άλλον.

Αναγκαστήκαμε να έρθουμε σε επικοινωνία με την Γραμματεία της Διοίκησης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, από τους οποίους αντιμετωπίσαμε ύβρις, απαξίωση, αδιαφορία και χλευασμό. Επι προσθέτως, υπήρχε επικοινωνία και με το πολιτικό πρόσωπο, ο οποίος από την μεριά του εγγυήθηκε βοήθεια και ενίσχυση της ομάδας μέσω χορηγιών και συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι έχει ήδη προσφέρει μια μικρή χορηγεία κατά τη διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα την oποία δε τη λάβαμε ποτέ. Αυτές οι εγγυήσεις όχι μόνο δεν τηρήθηκαν αλλά τις αρνήθηκε κιόλας.

Θέλουμε να δηλώσουμε ότι σαν παίκτες του Νηρέα Λαμίας, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και να παλεύουμε κόντρα στις αντιξοότητες σαν «μοναχικοί καβαλάρηδες» όπως μας είχαν αποκαλέσει, παλεύοντας ολομόναχοι, χωρίς την υποστήριξη της Διοίκησης και του πρώην προπονητή μας, αποδεικνύοντας πως πραγματικά αγαπάμε το άθλημα της υδατοσφαίρισης και αυτό που κάνουμε.

Μεγάλο μας παράπονο είναι ότι ακόμα και η ίδια η Ομοσπονδία έδειξε πλήρη αδιαφορία στα προβλήματά μας. Είναι κρίμα ειλικρινά να υπάρχουν τέτοια πρωτοφανής γεγονότα σε ένα άθλημα το οποίο δεν έχει σταματήσει να χαρίζει διακρίσεις και αναγνωρισιμότητα στον Ελληνικό αθλητισμό.

Είναι καιρός να πέσουν οι μάσκες και κάποιοι να αναλάβουν τις συνέπειες των ευθυνών τους. Γενικά, είναι προτιμότερο να μην υπάρξει κάποια υπόσχεση, παρά να υπόσχονται πράγματα που στο τέλος δεν μπορούν να τηρήσουν, κάνοντας έτσι τη ψυχολογία των αθλητών χειρότερη.

Ομάδα Νηρέα Λαμίας

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Kiku

    ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΟΜΑΛΑ Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ Κ ΛΙΓΟ…ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ…ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ-ΠΕΡΙΣΥ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;

  2. ΠΙΣΣΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

    Η απόφαση για την συνέχιση της αγωνιστικής δραστηριότητας έγινε με συναίνεση όλων γιατί κρίθηκε ότι είναι άδικο για τους νεαρότερους παίκτες και τούς παίκτες που μεταγράφηκαν το καλοκαίρι να χάσουν την αγωνιστική περίοδο.Η αναξιοπιστία της διοίκησης είχε φανεί από την προηγούμενη περίοδο.Στο θέμα του προπονητή δεν συμφωνώ.Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει; Να μείνει, να διασύρεται και να μεταφέρει τα ψέματα της διοίκησης στους παίκτες;Στην ομάδα έπρεπε να έχει επιβάλλει τιμωρία η ομοσπονδία για την μη συμμετοχή στο final four του κυπέλλου. Άλλωστε η τύχη αυτής της ομάδος είναι προδιαγεγραμμένη.Σε δύο χρόνια δεν θα υπάρχει στον χάρτη της υδατοσφαίρισης και οι παράγοντες της θα αποτελούν θλιβερό παράδειγμα αναξιοπιστίας.Θα ήθελα να συστήσω στους παίκτες της ομάδας να σιωπήσουν και να απολαύσουν τα λίγα παιχνίδια που απομένουν.Η αθλητική ζωή δεν τελειώνει έτσι απλά.

  3. αυτοματο καζανκι

    @polo10 , kane to @kolo10 mipos apo blakas gineis blakas me diploma

Πρόσθεσε ένα σχόλιο